Altaiden korjaukset

Altaiden korjaus sukeltamalla

Tervetuloa altaiden sukelluskorjauspalveluun! Tarjoamme korkealaatuista ja ammattitaitoista altaiden korjausta sukeltamalla. Palvelumme on suunniteltu palvelemaan asiakkaita, jotka haluavat altaidensa olevan turvallisia, toimivia ja kauniita.

 

Yrityksemme täyttää valtioneuvoston asettamat ammattisukeltajan pätevyydet kaikkiin vedenalaisiin tarkastus- ja rakennustöihin. 

Palvelumme kattavat:

Vedenpitävyyden tarkastus ja korjaus: Asiantuntijamme tarkastavat altaan pinnan huolellisesti mahdollisten vuotojen ja vaurioiden varalta. Tarvittaessa suoritamme vedenpitävyystoimenpiteitä, jotka varmistavat altaan pysyvän täysin tiiviinä.

Laattojen ja saumojen korjaus: Korjaamme mahdolliset laattojen lohkeamat tai halkeamat. Lisäksi uusimme tarvittaessa saumoja varmistaen niiden kestävyyden ja vedenpitävyyden.

Pohjamaalaukset ja pintakäsittelyt: Tarjoamme altaiden pohjamaalauksia ja pintakäsittelyitä, jotka eivät ainoastaan suojele altaan pintaa, vaan myös antavat sille uuden, raikkaan ilmeen.

Rauta- ja betonikorjaukset: Kokeneet ammattilaisemme osaavat käsitellä erilaisia materiaaleja, kuten rautaa ja betonia. Tämä varmistaa, että altaan rakenteet ovat vahvat ja kestävät.

Konsultointi ja suunnittelu: Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa konsultointia ja suunnittelua, jotta jokainen korjausprojekti toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi valita sukelluspalvelu altaan huoltoon:

  • Et joudu tyhjäämään allasta
  • Vältyt turhilta riskeiltä 
  • Säästät aikaa ja rahaa

Muut palvelut

Vesivoimien huoltotarpeita

Välppien tarkastukset ja putsaukset
Betoni pintojen tarkastukset ja putsaukset
Luukkupielien pesut ja tarkastukset
Patotyöt
Turbiinien Kavitaatio tarkastukset
Betonikorjaukset

Vesi- ja viemäriputkien huoltotarpeita

Putkien tarkastukset
Putkien katkaisut
Laippojen ja korjauspantojen asennukset
Lisäpainotukset
Putkien ruoppaukset

Vedenalaisten kaapeleiden huoltotarpeet

Kaapeleiden tarkastukset
Uusien kaapeleiden vedenalaiset asennukset
Suojaputkien asennukset
Lisäpainotukset