Rakennus­työt

Uudis­rakentaminen

– Omakotitalojen sisä- ja ulkorakennustyöt
– Uudet terassit sisämaahan ja saaristoon
– Uudet laiturit sisämaahan ja saaristoon
– Loma-asunnot ja mökit
– Piharakennukset

Remontointi

– Kylpyhuoneremontit
– Keittiöremontit
– Kattoremontit
– Julkisivuremontit
– Lattiaremontit

Toteutamme asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja asiantuntevasti monipuolisia rakennustöitä uudisrakentamisesta laatoitustöihin. Lisäksi pyrimme kaikessa rakennustyöskentelyssämme korkealaatuiseen ja kulutusta kestävään lopputulokseen, minkä lisäksi huolehdimme jokaisessa rakennusprojektissamme asiakkaan tarpeisiin ja käyttökohteeseen parhaiten soveltuvista ratkaisuista. Tehokkaat laitteistomme ja työjälkemme mahdollistavat ensiluokkaisen lopputuloksen luotettavasti.

Tilaa laadukkaat, kestävät ja tehokkaat rakennustyöt alansa ammattilaisilta!

Rakennustyöpalveluihimme kuuluvat mm. uudis- ja vesirakentaminen, erilaiset remontointiprojektit sekä muuraus- ja laatoitustyöt. Lisäksi rakennamme laadukkaita, pitkäikäisiä ja kulutusta kestäviä terasseja ammattitaitoisesti. Teemme myös erilaisia käyttöikää pidentäviä terassikorjauksia ja -huoltoja pihasi viihtyvyyden ylläpitämiseksi. Suoritamme kaikki terassityömme huolellisesti, mutta tehokkaasti aina asiakkaan tarpeita kuunnellen sekä käyttökohteeseen parhaat tilaratkaisut huomioiden. Tilaamalla meiltä saat pitkäaikaista laatua ja kestävää viihtyisyyttä kotipihallesi vaivattomasti!

Korostamme kaikessa työskentelyssämme ensiluokkaista ja kestävää työjälkeä käyttökohteen turvallisuus huomioiden. Lisäksi autamme sinua löytämään omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvat rakentamisen ratkaisut tehokkaasti. Toteutamme kaikki rakennusprojektimme korkealuokkaisella, erinomaisen työjäljen mahdollistavalla kalustolla sekä asiantuntevalla työvoimalla. Voit nauttia laadukkaasta lopputuloksesta!